Goh
Wat word ik toch blij
Van brei

maandag 20 april 2015

Mijn leven zonder chocolade

Hooi!

Tsjongejonge, iemand moet mij echt op mijn vingers tikken. Ik schrijf ook echt veel te weinig. Excuses? Mmm. Geen.
Vandaag ga ik het met jullie hebben over mijn leven, maar dan zonder chocolade.
Oke, oke, af en toe smokkel ik wel, met een topping bijvoorbeeld, maar over het algemeen heb ik het geschrapt.
Ik leef nu al een maand, iets meer, zonder chocolade en vandaag vertel ik hoe dat eraan toegaat!

Chocolade is natuurlijk heerlijk. Zoet en cacao-achtig, hmmm. Ongeveer een maand geleden ging ik naar de huidtherapeut die mij het eten van chocolade verbood. Het kan namelijk zijn dat chocolade je huid beïnvloedt. Rustig maar, niet bij iedereen. Het kan ook liggen aan wijn, of chips, of knakworstjes. Van alles.
 Goed, geen chocolade meer. Eerst was het even wennen, geen chocopasta of hagelslagjes meer, maar droge pindakaas. Het was een beetje aanpassen. Wat voeg ik toe?
Nu leef ik voornamelijk op pindakaas, vleeswaren en kokosbrood. Dikke prima.



Eigenlijk valt het heel erg mee. Mensen riepen al snel: "Wat? Neeeee!" (En ikzelf ook wel...) Maar het is echt niet erg! Ik snak in ieder geval niet enorm naar een chocoladereep. Misschien een brownie, maar dat is het wel...

Tot schrijvens,

Floor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten